Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

IPitup-beweegbank Park Michotte

IPitup-beweegbank Park Michotte

Park Michotte, 3010 Kessel-Lo

Bedrijfsinformatie

De IPitup-beweegbank is een meerpersoons zitbank met meervoudige fitnessfuncties. Het is een innovatief en compact all-in-one toestel dat een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt. De IPitup-bank is een zitbank die enerzijds comfortabel zitten toelaat en anderzijds mensen nieuwsgierig maakt en uitnodigt tot bewegen. Een IPitup-beweegbank is een drempelverlagend ‘urban element’ voor elkeen die meer zou moeten bewegen, maar daar om diverse redenen niet in slaagt.

Zes verschillende oefenstations kunnen onderscheiden worden, waarvan drie aan elke zijde. Aan al deze fitnesselementen kan simultaan geoefend worden. IPitup introduceert ondermeer een innovatieve suspentietrainereenheid en een vooruitstrevend step- en balanceerbord. Een infopaneel – aangebracht op de bank zelf – verschaft de nodige informatie over de meest laagdrempelige oefeningen per oefenstation.

De IPitup-bank is zodanig ontwikkeld dat het mogelijk wordt om – op een individueel aangepast niveau – al de lichaamsoefeningen uit te voeren die door de gratis IPitup-app worden voorgesteld. Door dit divers aanbod aan de bewegingsmogelijkheden stimuleert de IPitup-bank de motorische ontwikkeling bij jong en oud.

Contact Info