Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

De stad Leuven heeft met het stedelijke zwembad in Kessel-Lo één zwembad in eigen beheer. Hiervoor is stad Leuven op zoek naar jobstudenten om het vaste team van redders gedurende een aantal uren per week als redder bij te staan doorheen het jaar.

Concreet is de stad op zoek naar redders voor volgende dagen:

  • Woensdag   – 13.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag        – 13.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag     – 12.30 tot 17.00 uur
  • Zondag       – 7.30 tot 13.00 uur

In overleg met de zwembadbeheerder wordt de werkplanning steeds opgemaakt in periodes van 6 weken. Om als jobstudent redder in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een reddersdiploma en een geldig bijscholingsattest.

Ben je geïnteresseerd om als jobstudent redder aan de slag te gaan bij stad Leuven? Registreer je dan via deze link op het platform voor jobstudenten of neem contact op met de sportdienst via sportbeheer@leuven.be.

Bij je registratie dien je volgende documenten toe te voegen aan het platform:

  • Student@Work-attest
  • Inschrijvingsbewijs onderwijsinstelling of school
  • Bijscholingsattest reddersdiploma

Meer informatie? Stuur een mail naar sportbeheer@leuven.be of neem telefonisch contact op via 016 27 24 80.

Deel dit bericht