Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Vrijdag 26 november kwam het Overlegcomité opnieuw samen en werden nieuwe maatregelen aangekondigd om de stijgende coronacijfers een halt toe te roepen. Zo ook voor de sportsector.

Vanaf maandag 29 november 2021 zijn toeschouwers niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden die indoor plaatsvinden. Elke deelnemer t.e.m. 18 jaar mag wel vergezeld worden door zijn of haar ouders. Dit weekend is publiek dus wel nog toegelaten mits het nemen van voldoende voorzorgsmaatregelen, al wordt aangeraden om publiek te beperken.
Voor trainingen en wedstrijden die buiten plaatsvinden verandert er voorlopig niets. Deze mogen wel nog bijgewoond worden door publiek, volgens de huidige veiligheidsvoorschriften (CST en mondmasker).

Deze maatregelen gelden voor drie weken. Op 15 december volgt een evaluatie.
Voor een overzicht van alle geldende maatregelen in de sportsector verwijzen we door naar het basisprotocol sport en corona en naar de website van Sport Vlaanderen.

Deel dit bericht