Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]14700|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2020/01/zomerkampen-0100-TBM48743_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

De eerste inschrijvingsdag voor de Tofsportkampen was weeral een groot succes. Meer dan 2400 kinderen schreven zich in voor een Tofsportkamp in de paas- en zomervakantie. Ben jij nog niet ingeschreven? Geen paniek, er zijn nog heel wat vrije plaatsen beschikbaar!

Het eerste uur van de inschrijvingen is ieder jaar zeer druk. Maar net zoals de vorige jaren verliep ook nu weer alles bijzonder vlot, zonder noemenswaardige problemen. Op het einde van de dag telden we maar liefst 2421 inschrijvingen, wat overeenkomt met 55% van alle beschikbare plaatsen die reeds ingenomen zijn. Van de 128 kampen waren er na dag 1 al 22 volzet.

In vergelijking met vorig jaar kunnen we spreken van een lichte stijging. Momenteel hebben we nog plaats voor 1971 sportievelingen in 106 kampen. We doen al het mogelijke om het aanbod en de beschikbare plaatsen nog extra uit te breiden in overleg met de clubs.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Nog inschrijven?[/cmsmasters_heading]

Wie nog een kampje wil boeken kan dat online door op deze link te klikken.

Wie in het bezit is van een UiTPAS en recht heeft op een kansentarief, kan vanaf woensdag 22 januari inschrijven voor de vrije plaatsen in het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven). Je betaalt dan slechts 20% van de kampprijs.
Ook wie niet online kan inschrijven, kan in het Tofsportloket terecht voor een helpende hand. Openingstijden van het Tofsportloket: woensdag van 10 tot 11.30 en van 12 tot 17 uur en donderdag van 12 tot 17.30 en van 18 tot 20 uur.

Deel dit bericht