Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12615|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/10/DSC_0180_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Voor het zesde jaar op rij gaan we op zoek naar de Tofste Sportclub van Leuven. Vorig jaar ging de titel naar Lizards Lubbeek-Leuven, maar wie gaat er dit jaar mee aan de haal? Nomineer nu jouw favoriete club en wie weet mag zij zich een jaar lang de tofste van Leuven noemen!

Voor de titel Tofste Sportclub van Leuven tellen niet de sportieve prestaties van de club, maar wel de verdiensten op sociaal vlak. Amuseer je je steeds rot tijdens de trainingen? Heeft jouw club een goede sociale omkadering? Kan je er met het hele gezin samen sporten? Organiseert ze verschillende leuke randactiviteiten? … Het zijn maar enkele voorbeelden dat een reden kunnen zijn om jouw club te nomineren.

Leden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen heel eenvoudig een stem uitbrengen. Vul het online invulformulier in of stuur een e-mail naar buurtsport@leuven.be met daarin de reden waarom jouw club de tofste van Leuven is. Nomineren kan tot en met 31 januari 2020.

Alle genomineerde clubs worden voorgelegd aan een vakjury met oog voor sociale competenties. De uiteindelijke winnaar mag met 20 personen als VIP naar de Kampioenviering en wordt er gehuldigd als Tofste Sportclub van Leuven 2020. Wie volgt Lizards Lubeek-Leuven op?

Deel dit bericht