Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]14653|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/12/zomerkampen-0320-TBM49572_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

Zondag 19 januari schieten de online inschrijvingen voor de Tofsportkampen uit de startblokken. Heel wat kampen zijn op enkele minuten volzet, dus bekijk nu al het volledige aanbod zodat je goed voorbereid bent.

Ieder jaar organiseren we in samenwerking met tientallen Leuvense sportclubs de populaire Tofsportkampen. Door deze uitstekende samenwerkingen kunnen we steeds een zeer ruim en gevarieerd programma aanbieden. En dat is ook in 2020 het geval: van schermen tot duiken en van voetbal tot klimmen.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Sportkampen[/cmsmasters_heading]

In totaal kan je in de paas- en zomervakantie kiezen tussen maar liefst 128 sportkampen voor kinderen van 3 tot 19 jaar. Er is voor elk wat wils, afgestemd op de leeftijd en begeleid door ervaren lesgevers. De kampen vinden plaats in de voormiddag (9.00 tot 12.00 uur), in de namiddag (13.00 tot 16.00 uur) of duren een ganse dag (9.00 tot 16.00 uur). De meeste kampen voorzien ook opvang voor of na het kamp. Het volledige overzicht van alle Tofsportkampen vind je in de kinderbrochure. De brochure wordt na de kerstvakantie verspreid via de scholen en in de stedelijke accommodaties. Je kan de brochure wel al online inkijken.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Online inschrijven[/cmsmasters_heading]

Net als de voorbije jaren verlopen de inschrijvingen online. Zondag 19 januari om 10.00 wordt het startschot gegeven.

Ook dit jaar kan je opnieuw inschrijven met vriendjes voor eenzelfde Tofsportkamp. Ouders die zeker willen zijn dat hun kind samen met een vriendje aan hetzelfde kamp deelneemt, hebben de mogelijkheid om via de knop ‘Inschrijven met vriendjes’ een vriend mee in te schrijven.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Eerst registreren[/cmsmasters_heading]

Vooraleer je kan inschrijven, moet je je kind(eren) online registreren. Dat kan je op voorhand al doen zodat je op 19 januari snellen een kamp kan boeken en betalen. Heb je problemen bij het registreren? Kom dan tot en met 16 januari langs bij het Tofsportloket of neem contact op via tofsport@leuven.be of 016 27 22 20 . Wie sinds 2014 al online een kamp boekte, hoeft zich niet meer opnieuw te registreren.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Inschrijven aan het loket[/cmsmasters_heading]

Vanaf woensdag 22 januari kan je ook inschrijven aan het Tofsportloket.

Deel dit bericht