Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9254|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/P1120162_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Het zwembad van Kessel-Lo is sinds 10 juni dicht omwille van de herbetegeling van de kades. Vanaf 7 oktober is het zwembad opnieuw open voor publiek, scholen en sportclubs.

.[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]14457|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/09/DSC_2371_site-300×199.jpg|medium[/cmsmasters_image]Om het zwembad voor iedereen veilig te houden, moest de betegeling hersteld worden. De vooropgestelde heropeningsdatum, 30 september, is helaas niet haalbaar. Het vullen van de kuipen neemt meer tijd in beslag dan voorzien waardoor het zwembad pas een weekje later opnieuw de deuren opent. Vanaf maandag 7 oktober kan je dus opnieuw naar hartenlust gaan zwemmen in Kessel-Lo.

 

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Beurtenkaarten en abonnementen[/cmsmasters_heading]

Aan de kassa van het zwembad kan je steeds terecht voor een nieuwe beurtenkaart of abonnement. Je kan kiezen tussen een beurtenkaart voor 10 of 25 zwembeurten. Hieronder vind je de tarieven.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/08/TarievenZwembaden.pdf” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Tarieven zwembaden[/cmsmasters_button]

 

 

 

Deel dit bericht