Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]14428|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/09/Aladdin_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

Zondag rustdag? Niet voor de deelnemers van de Vaartchallenge! Voor de 15e keer gingen tientallen teams op de Leuvense Vaart de strijd aan tijdens de traditionele waterrace.

“De Vaartchallenge is een sportieve teambuildingactiviteit waarbij samenwerken en fun centraal staan. 63 teams trokken het water op voor heel wat vaar(t)plezier. Elk team moest zo’n twee kilometer op het water afleggen en kreeg ondertussen verschillende land- en waterproeven voorgeschoteld. Ik nam zelf ook deel en genoot met volle teugen van de zonnige sportieve namiddag”, vertelt schepen van sport Els Van Hoof.

“Net zoals de voorbije jaren kunnen we terugblikken op een geslaagde editie. De organisatie verliep zeer vlot en bij de teams zat de sfeer er goed in. Ook dit jaar kwamen weer heel wat ploegen origineel uit de hoek met grappige kostuums. Op naar volgend jaar dus, voor de zestiende en laatste editie. Vanaf 2022 komen we met een nieuw evenement op de proppen. Het jaar voordien zal alles in teken van het WK wielrennen staan.”

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Uitslagen en foto’s (actiefoto’s volgen later)[/cmsmasters_heading]

Bij de vrouwen was ‘Vrouwen met Vaart’ de snelste met een tijd van 38 minuten en 45 seconden. Het winnende team bij de heren, ‘Duvelkes’, had maar 25 minuten en 37 seconden nodig om de uitdaging tot een goed eind te brengen. Dankzij een mooie tijd, 33 minuten en 53 seconden, mocht ‘Les Aigles’ de hoofdprijs in de categorie gemengd in ontvangst nemen.

Burgemeester Mohamed Ridouani en schepen van sport Els Van Hoof lieten zich ook van hun sportiefste kant zien, maar haalden het podium niet. De prijs voor de meest originele boot ging naar ‘Aladdin’, waarvan de teamleden zich verkleedden als de personages uit de gelijknamige Disney-film.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/09/DAMES-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag Dames[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/09/HEREN-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag heren[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/09/GEMENGD-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag Gemengd[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://www.facebook.com/pg/Tofsport.be/photos/?tab=album&album_id=2651707081534862″ button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Bekijk alle ploegfoto’s[/cmsmasters_button]

 

Deel dit bericht