Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” caption=”© Rob Stevens” animation_delay=”0″]12971|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/12/LVN__Rob_Stevens_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Om nog meer mensen aan het bewegen te krijgen, komen er in de openbare ruimte van de stad tien beweegbanken om zo een beweeglint te creëren. En jij bepaalt mee waar deze komen te staan! Wil je graag een beweegbank dicht bij je thuis of je werkplek, in een park waar je geregeld komt of op je vaste looproute? Dien dan voor 29 september 2019 een aanvraag in.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Wat is een beweegbank?[/cmsmasters_heading]

Een IPitup-beweegbank is meer dan een gewone zitbank. De bank is uitgerust met zes verschillende fitnesselementen waaraan/-op je tal van lichaamsoefeningen kan doen. Al deze oefenstations kunnen gelijktijdig gebruikt worden, dus je kan met meerdere personen aan de bank trainen.

Op de bank is een infopaneel aangebracht waarop per oefenstation enkele laagdrempelige oefeningen uitgelegd staan. Bovendien kan je gebruikmaken van de gratis IPitup-app voor een individueel aangepast trainingsschema.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Beweeglint door Leuven[/cmsmasters_heading]

Momenteel staan er al twee beweegbanken in Leuven: in het Sluispark en aan de Balk van Beel. Met de steun van Sport Vlaanderen hebben we voldoende middelen om 10 nieuwe banken te plaatsen, verspreid over de hele stad. Zo kan je binnenkort van de ene beweegbank naar de andere lopen of wandelen met tussendoor steeds een korte workout aan de oefenstations.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Vraag een beweegbank aan[/cmsmasters_heading]

Laat ons voor 29 september 2019 weten waar jij graag een beweegbank wil en motiveer waarom een beweegbank op deze locatie een meerwaarde kan betekenen.. Alle aanvragen zullen door verschillende stadsdiensten geëvalueerd worden om uiteindelijk tien locaties te weerhouden.

In het voorjaar van 2020 wordt beslist waar de beweegbanken komen te staan.

[cmsmasters_image align=”left” animation_delay=”0″]14381|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/08/logosportvlaanderen_partner-300×216.png|medium[/cmsmasters_image]

 

 

Deel dit bericht