Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]13355|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/04/DSC_0687-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

In de paasvakantie organiseren we zoals ieder jaar onze superleuke Tofsportkampen. Zin om (je kind) nog snel in te schrijven? Er zijn nog verschillende plaatsen vrij voor enkele kampen tijdens de tweede week.

Tijdens de tweede week van de paasvakantie vinden er in totaal 12 Tofsportkampen plaats op verschillende locaties. Niet alle kampen zijn al volzet en dus kan je nog inschrijven voor een kamp naar keuze. Inschrijven kan nog tot woensdag 10 april 18.00 uur.

Bekijk het volledige kampaanbod tijdens de tweede week van de paasvakantie en alle belangrijke info voor deelname aan de kampen.

 

Deel dit bericht