Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]13333|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/03/Alain-Decamps_JDB_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

Woensdag 10 april staan onze Red Wolves voor een superbelangrijke opdracht. In de strijd om een ticket voor het Europees Kampioenschap in 2020 moeten onze jongens het opnemen tegen Zwitserland. En jij kan er gratis bijzijn!

De Red Wolves staan na twee wedstrijden gedeeld derde in hun poule en gaan tegen de Zwitsers op zoek naar hun eerste overwinning van de kwalificatiecampagne. De eerste twee van elke poule plaatsen zich rechtstreeks voor het EK, maar ook de nummer drie maakt nog een kans. Zwitserland staat één plaats hoger en telt slechts één punt meer. Als er gewonnen wordt, springen de Red Wolves dus al zeker over de Zwitsers. Het belooft een razendspannende wedstrijd te worden die je absoluut niet mag missen!

Wij geven 20 personen de kans om de wedstrijd gratis bij te wonen. Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig. Ga naar het wedstrijdformulier en geef een juist antwoord op de prijsvraag. Daarna is het enkel nog in spanning afwachten of jij één van de 10 gelukkige winnaars bent.

Deel dit bericht