Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]13161|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2019/01/DSC_0137_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Zondagochtend om 10 uur gingen de online inschrijvingen voor de Tofsport- en jeugdkampen van start. Net als de voorbije jaren was het opnieuw een groot succes.

Met 2.405 inschrijvingen op de eerste dag is 55% van de plaatsen van de Tofsportkampen ingenomen. 24 van de 127 kampen zijn al volzet. Ondanks de grote drukte verliep alles vlot en kan Tofsport terugblikken op een zeer geslaagde eerste inschrijvingsdag.

“De inschrijvingen zijn opnieuw zeer vlot verlopen. Onze Tofsportkampen blijven jaar na jaar populair bij de Leuvense jeugd, waar we zeer blij om zijn. Sommige kampen waren al na enkele minuten volgeboekt. Zo zijn verschillende klim- en trampolinekampen al volgeboekt en kende ook het nieuwe squashkamp veel succes. We kunnen tevreden terugblikken”, klinkt het bij schepen van sport Els Van Hoof.

Momenteel is er nog plaats voor 1.983 kinderen om zich in te schrijven voor 103 verschillende Tofsportkampen. Tofsport doet al het mogelijke om het aanbod en de beschikbare plaatsen nog extra uit te breiden in overleg met de clubs.

Ook bij de jeugddienst liepen de inschrijvingen vlotjes binnen, vooral voor de kleuters. Maar er zijn zeker nog plaatsen vrij voor ReTTeKePReT tijdens de krokusvakantie en voor de skate- en bladekampen in de paasvakantie.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Nog inschrijven?[/cmsmasters_heading]

Wie nog een kampje wil boeken kan dat online door op deze link te klikken.

Vanaf dinsdag 29 januari kan je voor inschrijvingen voor de jeugdkampen ook terecht bij het onthaal van Jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61a, Leuven). Openingsuren van Jeugdcentrum Vleugel F: dinsdag van 12 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 16.30 uur, donderdag van 12 tot 19 uur.

Wie in het bezit is van een UiTPAS en recht heeft op een kansentarief, kan vanaf woensdag 30 januari ook inschrijven voor de vrije plaatsen in het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven). Je betaalt dan slechts 20% van de kampprijs. Ook wie niet online kan inschrijven, kan in het Tofsportloket terecht voor een helpende hand. Openingstijden van het Tofsportloket: woensdag van 10 tot 17 uur en donderdag van 12 tot 17.30 en van 18 tot 20 uur.

Deel dit bericht