Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”left” animation_delay=”0″]12953|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/12/Spierkracht_voor_senioren-1154×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Afgelopen maandag startte de nieuwe lessenreeks ‘Spierkracht voor senioren’. Door het succes zal vanaf donderdag 17 januari een tweede lessenreeks starten.

Deze op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde lessenreeks is een laagdrempelig krachttrainingsprogramma en is een noodzakelijke aanvulling naast het verbeteren van de algemene conditie (wandelen, fietsen, …). Het programma wordt individueel aangepast aan ieders niveau en om de 4 weken volgt er een evaluatie.

De lessenreeks duurt 10 weken en vindt iedere donderdag plaats van 11.15 tot 12.15 uur in Sportcomplex Kessel-Lo (geen les in de krokusvakantie). De eerste les staat gepland op donderdag 17 januari 2019. De lessen worden professioneel begeleid door Francine De Coninck, licentiaat LO en Kiné.

De kostprijs bedraagt €30, inclusief verzekering voor lichamelijke ongevallen en een bundel met uitgewerkte oefeningen die je thuis kan doen.
Wil je je graag inschrijven voor deze lessenreeks? Aarzel dan niet te lang, want om een optimale begeleiding te garanderen is er slechts plaats voor maximaal 15 personen.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Inschrijven[/cmsmasters_heading]

Stuur een e-mail naar tofsport@leuven.be met daarin jouw naam, geboortedatum, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Nadien ontvang je van ons een bevestiging dat je inschrijving in orde is. Het inschrijvingsgeld kan cash betaald worden tijdens de eerste les.

Heb je de eerste les gemist maar wil je toch nog inschrijven? Geen probleem! Je kan nog aansluiten tot en met de derde les.

Wil je graag nog inschrijven voor de lessen op maandag? Dat kan ook nog tot en met de derde les! Laat het ons dan even weten via e-mail.

[cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Vragen?[/cmsmasters_heading]

Met eventuele vragen kan je terecht bij het Tofsportloket via 016/27.22.20 of tofsport@leuven.be.

Deel dit bericht