Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12953|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/12/Spierkracht_voor_senioren-800×470.jpg|project-full-thumb[/cmsmasters_image][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]https://www.tofsport.be/wp-content/themes/sports-club/framework/admin/inc/img/image.png[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Vanaf januari 2019 organiseren we een nieuwe lessenreeks voor Leuvense 55-plussers: spierkracht voor senioren. Deze op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde lessenreeks is een laagdrempelig krachttrainingsprogramma en is een noodzakelijke aanvulling naast het verbeteren van de algemene conditie (wandelen, fietsen, …). Het programma wordt individueel aangepast aan ieders niveau en om de 4 weken volgt er een evaluatie.

De lessenreeks duurt 12 weken en vindt iedere maandag plaats van 10 tot 11 uur in Sportcomplex Kessel-Lo (geen les in de krokusvakantie). De eerste les staat gepland op maandag 7 januari 2019, de laatste les op 1 april 2019. De lessen worden professioneel begeleid door Francine De Coninck, licentiaat LO en Kiné.

De kostprijs bedraagt €30, inclusief verzekering voor lichamelijke ongevallen en een bundel met uitgewerkte oefeningen die je thuis kan doen.
Wil je je graag inschrijven voor deze lessenreeks? Aarzel dan niet te lang, want om een optimale begeleiding te garanderen is er slechts plaats voor maximaal 15 personen.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Inschrijven[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

Stuur een e-mail naar tofsport@leuven.be met daarin jouw naam, geboortedatum, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Nadien ontvang je van ons het rekeningnummer waarop je het inschrijvingsgeld kan storten, met als mededeling de volledige naam van de deelnemer + ‘spierkracht voor senioren’. Of je kan cash betalen tijdens de eerste les die je volgt.

Heb je de eerste les gemist maar wil je toch nog inschrijven? Geen probleem! Je kan nog aansluiten tot en met de derde les.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Vragen?[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Met eventuele vragen kan je terecht bij het Tofsportloket via 016/27.22.20 of tofsport@leuven.be.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht