Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12918|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/12/KCLeuven-1000×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Op 22 februari 2019 huldigen we onze Leuvense sportkampioenen tijdens de Kampioenenviering. Voor het vijfde jaar gaan we ook op zoek naar de Tofste Sportclub van Leuven. Zet jouw club zich sterk in op sociaal vlak en verdient ze het om eens in de bloemetjes gezet te worden? Nomineer ze dan nu!

Voor de titel Tofste Sportclub van Leuven tellen niet de sportieve prestaties van de club, maar wel de verdiensten op sociaal vlak. Voelt jouw club aan als een tweede thuis? Heeft jouw club een goede sociale omkadering? Kan je er met het hele gezin samen sporten? Organiseert ze verschillende leuke randactiviteiten? … Het zijn maar enkele voorbeelden dat een reden kunnen zijn om jouw club te nomineren.

Leden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen heel eenvoudig een stem uitbrengen. Vul het online invulformulier in of stuur een e-mail naar buurtsport@leuven.be met daarin de reden waarom jouw club de tofste van Leuven is. Nomineren kan tot en met 31 januari 2019.

Alle genomineerde clubs worden voorgelegd aan een vakjury met oog voor sociale competenties. De uiteindelijke winnaar mag met 20 personen als VIP naar de Kampioenviering en wordt er gehuldigd als Tofste Sportclub van Leuven 2019. Wie volgt Korfbalclub Leuven op?

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl-A0dzRA2XPmv78-3POxb1vZ2AAUnIIN83_FDuxkRBrjc3Q/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Nomineer een club[/cmsmasters_button]

 

 

Deel dit bericht