Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8763|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/ROEVHL_161203_20_Orig_Site.jpg|full[/cmsmasters_image]

VHL BDO Haasrode Leuven speelt dit seizoen voor het eerst in haar geschiedenis Europees. Woensdag 5 december gaat het Europees avontuur van start in Sportoase Philipssite en neemt Haasrode Leuven het op tegen het Bulgaarse CSKA Sofia. Tickets voor de wedstrijd zijn gratis en kan je hier aanvragen.

Voor het Europees debuut speelt de Leuvense volleybalclub uitzonderlijk in Sportoase Philipssite. De Arena biedt plaats aan zo’n 3000 supporters en het zou fantastisch zijn als de zaal helemaal vol zit. Daarom biedt VHL alle tickets gratis aan.

Wil jij de wedstrijd graag bijwonen? Ga dan naar onze Facebookpagina en reageer op het bericht over de wedstrijd. Nadien nemen we contact met je op om de tickets te overhandigen.

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12833|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/11/BDO_Europees.jpg|full[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht