Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12669|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/10/Warmste_Week-860×573.jpg|masonry-thumb[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Vanaf vandaag kan je inschrijven voor de Warmathon in Leuven! Je kiest helemaal zelf voor welk goed doel je loopt op woensdag 19 december.

Wie loopt, stapt of jogt op de Warmathon is een gemotiveerde deelnemer, en dat verdient een exclusief paar Motiveters, hét gadget van de Warmathon 2018! Je ontvangt ze op de dag van de Warmathon, samen met je startnummer.

Maar er is meer! Naast je basisinschrijving van 15 euro kan je vrijblijvend ook je gekozen goed doel een extra duwtje in de rug geven met een gift. Het bedrag bepaal je zelf.
En ook aan sfeer en ambiance op en naast het parcours geen gebrek bij de Warmathon! Binnenkort maken we de DJ-line-up bekend!

Inschrijven kan via www.dewarmsteweek.be

[/cmsmasters_text][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12665|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/10/Parcours-1024×724.jpg|large[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht