Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]11099|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/01/Thomas-Cauwenberghs_site-800×470.jpg|project-full-thumb[/cmsmasters_image]

Zondag 28 oktober werkt het nationale mannenhandbalteam hun eerste thuismatch af van de kwalificatiecampagne voor het EK 2020. En jij kan er gratis bijzijn!

Om het nieuwe sportbeleidsplan op te stellen, leggen wij ons oor graag te luister bij de Leuvenaar om te achterhalen waar de noden en wensen liggen op sportief vlak. Indien u onze korte enquête omtrent sport in de openbare ruimte invult, maakt u kans op een duoticket voor de handbalinterland België-Kroatië op zondag 28 oktober. Het invullen van de enquête neemt slechts één minuut in beslag. Dat is toch de moeite waard, niet?

De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZWkVFx8gytsD2zTXQnlJzkeBz7nu7-qKTCsqtDwQ–BnEHw/viewform?usp=sf_link” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Enquête[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht