Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9254|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/P1120162_site-800×470.jpg|project-full-thumb[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Dinsdag 2 en woensdag 3 oktober vindt een nationale staking plaats. Omwille van deze staking is het niet mogelijk om voldoende personeel in te schakelen om de veiligheid in het zwembad van Kessel-Lo te garanderen. Bijgevolg is het zwembad tijdelijk gesloten voor publiek, op woensdag 3 oktober vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur. In de sporthal kunnen de activiteiten wel doorgaan zoals gepland. Donderdag is het zwembad opnieuw toegankelijk voor publiek. Onze excuses voor het ongemak.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht