Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Vrijdag 5 oktober spelen onze Red Flames een cruciale wedstrijd op weg naar het WK 2019. In het stadion van OHL neemt onze nationale vrouwenvoetbalploeg het op tegen Zwitserland. Tofsport schenkt 5 gratis duotickets weg om de wedstrijd live bij te wonen.

Om naar het WK volgende zomer in Frankrijk te kunnen, moeten de Red Flames nog voorbij Zwitserland (heen en terug) en bij kwalificatie ook nog voorbij Nederland of Denemarken (in november). De winnaar van die finale plaatst zich als laatste Europees land voor het WK dan volgende zomer in Frankrijk plaatsvindt.

Het belooft dus een zeer spannende wedstrijd te worden, waarin onze Red Flames alles uit de kast zullen halen. Ze rekenen dan ook op massale supporterssteun om een goed resultaat neer te zetten. Wij sturen alvast 10 supporters gratis naar de wedstrijd om de dames luidkeels aan te moedigen. Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een gratis duoticket!

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJoXHdAJekWw9Uw_Zm2pPzQKvrahWt43LbBMu9D1-4lJNwNQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Win een gratis duoticket[/cmsmasters_button][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12543|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/09/BRF_BELSUI_Leuven_v2.jpg|full[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht