Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12473|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/09/DSC_0820_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Afgelopen zondag vormde de Vaart in Wijgmaal het decor voor de 14de editie van de Vaartchallenge. Onder een stralende zon haalden 70 teams alles uit de kast tijdens de verschillende land- en waterproeven. Het plezier spatte er vanaf, zowel bij de deelnemende ploegen als bij de organisatie. Ontdek wie er op het podium eindigde en neem een kijkje tussen de vele foto’s.

De deelnemende teams werden onderverdeeld in 3 verschillende categorieën: dames, heren en gemengd. Families en gezinnen bewezen hun nauwe band, vrienden demonstreerden waarom ze zich zo noemen en collega’s toonden dat ze niet alleen op de werkvloer een hecht team vormen.

Tussen 10.00 en 16.00 uur verschenen 70 teams aan de start. Na de startproef op één van de verschillende springkastelen namen de teams plaats in hun raft om het snelheidstraject op het water af te leggen. De ene ploeg legde het tempo hoog, de andere nam wat meer tijd om te genieten van de beleving. Eén ding hadden alle teams wel gemeen: de fun droop ervan af.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading type=”h3″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Uitslagen[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

Bij de vrouwen ging de hoofdprijs naar De Meiden van toen. Zij eindigden met een tijd van 38 minuten en 44 seconden op het hoogste schavot en lieten Tiny en haar vrienden (44:36) en de Betlehem 1 (45:03) achter zich. Vorig jaar eindigden de Meiden van toen nog derde.

Ook bij de heren had het winnend team enkele minuten overschot. De Duvelkes Theo Van Brusselen zetten de beste tijd van de dag neer en klokte af op 31 minuten en 51 seconden. Wij blijven die vrouwen voor (36:59) en Cruella De Vil’s ontsnapte dalmatiërs (37:01) vervolledigden het podium.

In de categorie gemengd bleek Fit o’ Sfeer het sterkst met een eindtijd van 32 minuten en 55 seconden. Nie Zelfroei Nie Taxi (34:57) en Burgerfolie 2 (37:17) legden hen het vuur aan de schenen, maar kwamen toch wat te kort om hen echt te bedreigen in het eindklassement.

Net als de voorbije jaren werd ook dit jaar de prijs voor het meest origineel verklede team uitgereikt: de Foute Boot. De ploeg dat met die eer ging lopen was Cruella De Vil en haar dalmatiërs.

Bekijk hieronder de uitslagen, ploeg- en actiefoto’s.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/09/Uitslag_Dames.pdf” button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Uitslag Dames[/cmsmasters_button][cmsmasters_text]

 

 

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/09/Uitslag_Heren.pdf” button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Uitslag Heren[/cmsmasters_button][cmsmasters_text]

 

 

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/09/Uitslag_Gemengd.pdf” button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Uitslag Gemengd[/cmsmasters_button][cmsmasters_text]

 

 

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://www.facebook.com/pg/Tofsport.be/photos/?tab=album&album_id=2063492990356277″ button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Ploegfoto’s[/cmsmasters_button][cmsmasters_text]

 

 

[/cmsmasters_text][cmsmasters_button button_link=”https://www.facebook.com/pg/Tofsport.be/photos/?tab=album&album_id=2063487433690166″ button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Actiefoto’s[/cmsmasters_button][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht