Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10191|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/FVDV7173_Site-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Van 12 tot 15 september strandt de nationale en internationale top uit het dames- en herenbadminton in Leuven voor de Yonex Belgian International. Vier dagen lang is de Arena van Sportoase Philipssite het decor voor dit gerenommeerd tornooi. En jij kan er gratis bij zijn op de finaledag!

Zaterdag zal de spanning te snijden zijn, want dan staan de finalewedstrijden bij zowel dames als heren op het programma. Wil jij dit graag live meemaken? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gratis duoticket!

De winnaars ontvangen hun elektronisch toegangsticket via e-mail.

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCW6qCBCnbTbUf99pooO3uZaU05aiNZk7IWzA0dgBpG0zw6g/viewform?usp=sf_link” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Win een duoticket[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht