Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12398|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/08/DSC_0183_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Wil je graag eens van een nieuwe sport proeven? Weet je nog niet welke sporten je graag wil beoefenen tijdens het komende schooljaar? Van 1 tot 15 september bieden tal van Leuvense sportclubs je een gratis proefles aan. Het ideale moment om een aantal nieuwe sporten en clubs uit te proberen dus!

Het nieuwe sportseizoen komt stilaan op gang en dat betekent dat de Leuvense sportclubs opnieuw hun deuren openen. Niet enkel voor leden, maar voor iedereen. Ga tussen het enorme aanbod op zoek naar jouw favoriete activiteiten en maak je keuze. Inschrijven is niet nodig.

* De gratis proeflessen in het wedstrijdbad van Sportoase lopen van 10 tot 24 september.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/08/Leuvenbeweegt_4pag.pdf” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Bekijk het aanbod[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht