Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]12021|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/07/Idee_sportpromotie_slider.jpg|full[/cmsmasters_image]

Vind je dat Tofsport sport meer moet promoten? Mis je bepaalde activiteiten in het stedelijk sportaanbod? Worden bepaalde sporten onderbelicht of worden voor bepaalde doelgroepen te weinig activiteiten georganiseerd? Om het nieuwe sportbeleidsplan zo goed mogelijk uit te stippelen, is het onder meer van belang om te weten waar de noden van de sportieve Leuvenaars liggen. Daarom verzamelen we al jullie ideeën, opmerkingen, dromen , … op ons Tofsportforum. Laat je dus horen voor een nog beter Leuvens sportaanbod!

In oktober vinden de komende gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een nieuwe legislatuur betekent ook een nieuw sportbeleidsplan. Om het beleid zo goed mogelijk uit te stippelen, is het onder meer van belang om te weten waar de noden van de sportieve Leuvenaars liggen. Daarom verzamelen we al jullie ideeën, opmerkingen, dromen , … op ons Tofsportforum. Na de eerste twee vragenronden over sportinfrastructuur en dienstverlening gaan we nu op zoek naar ideeën om de sportpromotie in Leuven nog te verbeteren.

[cmsmasters_button button_link=”https://forum.tofsport.be/” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Tofsportforum[/cmsmasters_button]

 

Je kan je idee planten op onze ideeënmuur in de groep ‘Recreanten’. Zo worden alle ideeën op één plaats verzameld en kan iedereen andermans ideeën bekijken. Ben je nog niet geregistreerd op ons forum? Geen probleem, het neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Nadat je geregistreerd bent ontvang je een e-mail om je wachtwoord in te stellen. Als dit gebeurd is heb je toegang tot het forum en kan je jouw idee(ën) planten.

Volgende onderwerpen komen in de komende maanden aan bod

  • Sport & ruimte

Deel dit bericht