Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Volley Haasrode Leuven wist voor de eerste keer in haar geschiedenis een Europees ticket te bemachtigen. Een historische topprestatie, waarvoor de club gehuldigd werd door het Leuvense stadsbestuur.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]11657|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/05/DSC_0065_site-300×199.jpg|medium[/cmsmasters_image]

VHL eindigde in de nacompetitie op de vijfde plaats, de laatste plek die recht geeft op een ticket voor Europees volleybal komend seizoen. Nooit eerder slaagde de grootste volleybalclub van Leuven hierin. Het stadsbestuur is dan ook terecht trots op deze prestatie en ontving de club op het stadhuis als blijk van erkenning. Schepen van sport Erik Vanderheiden overhandigde een Fonske aan plaatsvervangend kapitein Iwan Verelst.

De prestatie die de club dit jaar neergezet heeft is ronduit fantastisch. Er werd de laatste jaren heel wat progressie geboekt. Hopelijk kan de club op dit elan verder gaan en volgend seizoen al het goede van dit jaar bevestigen. En misschien wel nóg beter doen!

Bovendien is VHL een financieel gezonde club. Dat betekent dat er uitstekend geleverd wordt, zowel op als naast het veld. We kunnen dus spreken van een voorbeeld voor vele andere clubs.

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]11659|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/05/DSC_0072_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht