Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9427|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/DSC01531_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Ben je 50 jaar of ouder? Heb je altijd al eens willen proeven van de golfsport? Op dinsdag 29 mei organiseert Tofsport Leuven in samenwerking met Winge Golf & Country Club een gratis golfinitiatie voor Leuvense 50-plussers.

Leuvenaars vanaf 50 jaar kunnen zich inschrijven voor een gratis kennismaking met de golfsport. Doorheen de dag staan vijf verschillende activiteiten op het programma die elk 30 minuten duren. Je maakt kennis met het materiaal en het spel, je verkent het golfterrein en speelt twee wedstrijden. Als afsluiter is er een prijsuitreiking en biedt de club een ‘glas van de vriendschap’ aan.

Tofsport zorgt voor vervoer heen en terug. De bus richting Tielt-Winge vertrekt om 9.30 uur aan perron 15 van station Leuven (nieuwe halte aan het VAC aan de Diestsespoort). De terugkomst wordt voorzien rond 17.30 uur.

Er is plaats voor 50 deelnemers, dus aarzel niet!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgCVUclbSznqSeJCfjviSakWeuWXLjwIk8e1zvVJ1owuU82Q/viewform?usp=sf_link” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Schrijf je in[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht