Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Op zaterdag 21 april staan de finales van de Beker van België in het handbal op het programma. Zowel de dames als de heren gaan in Sportoase Philipssite op zoek naar bekerwinst. En jij kan er gratis bij zijn! Tofsport schenkt 10 gratis duotickets weg, dus waag je kans![cmsmasters_image align=”right” caption=”De dames van Femina Visé wonnen vorig jaar de beker.” animation_delay=”0″]9503|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/04/FM-BVB-damesfinale2017-001_site-300×200.jpg|medium[/cmsmasters_image]

Bij de dames wordt de finale een Limburgs duel tussen Hubo Initia Hasselt en Sint-Truiden. Hasselt schakelde in de halve finale bekerhouder Fémina Visé uit en gaat op zoek naar een dertiende bekerwinst. Als de club daarin slaagt, wordt het alleen recordhouder. Landskampioen Sint-Truiden haalde het in de halve finale van Waasmunster.

Ook de heren van Initia Hasselt wisten zich te plaatsen voor de bekerfinale. Na een spannende wedstrijd en verlengingen kon het Sporting NeLo verslaan. Ook de andere halve finale tussen Callant Tongeren en Visé werd beslist na verlengingen. Visé bleek daarin de sterkste en neemt het in de finale dus op tegen Hasselt.

Het beloven twee spannende finales te worden. De damesfinale gaat van start om 17.30 uur, de herenfinale om 20.10 uur.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Maak kans op één van de 10 gratis duotickets[/cmsmasters_heading]

Wil jij de finales graag bijwonen? Tofsport schenkt 10 duotickets weg. Neem deel aan onze wedstrijd, beantwoord de prijsvraag correct en wie weet wordt jij wel één van de gelukkige winnaars!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYQ6LyIgQQ46pyZ1Vb8A3Cas35dNVxCTW6nx2WVi_LafB1KQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Win een duoticket[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht