Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]11311|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/03/Idee_infrastructuur-1024×576.jpg|large[/cmsmasters_image]

In oktober vinden de komende gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een nieuwe legislatuur betekent ook een nieuw sportbeleidsplan. Om het beleid zo goed mogelijk uit te stippelen, is het onder meer van belang om te weten waar de noden van de sportieve Leuvenaars liggen. Daarom verzamelen we al jullie ideeën, opmerkingen, dromen , … op ons Tofsportforum. Het eerste onderwerp dat aan bod komt: sportinfrastructuur in Leuven.

Vind je dat Leuven een bepaalde sportaccommodatie mist in haar aanbod? Vind je dat er meer ingezet moet worden op (beter) sportmateriaal om te gebruiken in de accommodaties? Of vind je dat een bepaalde accommodatie niet meer in goede staat is? Laat het ons weten via het Tofsportforum en bepaal zo mee waar de focus voor de komende legislatuur komt te liggen.

Je kan je idee planten op onze ideeënmuur in de groep ‘Recreanten’. Zo worden alle ideeën op één plaats verzameld en kan iedereen andermans ideeën bekijken. Ben je nog niet geregistreerd op ons forum? Geen probleem, het neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Nadat je geregistreerd bent ontvang je een e-mail om je wachtwoord in te stellen. Als dit gebeurd is heb je toegang tot het forum en kan je jouw idee(ën) planten.

Volgende onderwerpen komen in de komende maanden aan bod:

  • Sport & ruimte
  • Communicatie & dienstverlening
  • Sportpromotie

Deel dit bericht