Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]11185|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/01/DSC_0573_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Zondagochtend om 9 uur gingen de online inschrijvingen voor de Tofsportkampen in de paas- en zomervakantie van start. Net als de voorbije jaren was het opnieuw een groot succes.

Met 2.768 inschrijvingen op de eerste dag, 563 meer dan vorig jaar, is zo’n 57% van de plaatsen ingenomen. 16 kampen zijn al volzet. Ondanks de grote drukte verliep alles zeer vlot en kunnen we terugblikken op een zeer geslaagde eerste inschrijvingsdag.

“De online tool heeft opnieuw zijn gebruiksgemak bewezen. Het aantal inschrijvingen toont aan hoe populair onze sportkampen zijn. Sommige kampen waren na enkele minuten al volgeboekt. In vergelijking met vorig jaar hebben we 563 meer inschrijvingen ontvangen op de eerste dag, een groot succes dus”, klinkt het bij schepen van sport Erik Vanderheiden.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Inschrijven altijd mogelijk[/cmsmasters_heading]

Momenteel is er nog plaats voor 2.101 kinderen om zich in te schrijven voor 129 verschillende kampen. Tofsport doet al het mogelijke om het aanbod en de beschikbare plaatsen nog extra uit te breiden in overleg met de clubs. Inschrijven kan online of vanaf woensdag 31 januari aan het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven).

 

Deel dit bericht