Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]11152|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2018/01/Foto_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Op zondag 28 januari om 9 uur starten de online inschrijvingen voor de sportkampen van Tofsport. Geïnteresseerden kunnen nu al het volledige aanbod bekijken en hun kinderen registreren.

De Tofsportkampen worden ieder jaar erg gesmaakt. Vorig jaar namen bijna 3700 kinderen deel aan deze sportkampen. De vraag naar leuke sportkampen is en blijft enorm groot in Leuven. Daarom is het aanbod in 2018 zeer uitgebreid en divers.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Sportkampen[/cmsmasters_heading]

Tofsport organiseert 145 sportkampen (goed voor 4.869 plaatsen) tijdens de paas- en zomervakantie voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Er is voor elk wat wils, afgestemd op de leeftijd en begeleid door ervaren lesgevers. De kampen vinden plaats in de voormiddag (van 9 tot 12 uur), de namiddag (van 13 tot 16 uur) of duren een ganse dag (van 9 tot 16 uur). Ook voor voor- en na-opvang wordt vaak gezorgd. In de zomervakantie zijn er eveneens enkele kampen met overnachtingen. Het volledige aanbod vind je in de Tofsportkampenbrochure. Die kan je afhalen bij het Tofsportloket of hier online inkijken.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Online inschrijven[/cmsmasters_heading]

Net als de voorbije jaren moeten ouders niet urenlang aanschuiven om hun kinderen in te schrijven. Online inschrijven kan vanaf 28 januari 9 uur via het online loket.

Ook dit jaar kan je opnieuw inschrijven met vriendjes voor eenzelfde Tofsportkamp. Ouders die zeker willen zijn dat hun kind samen met een vriendje aan hetzelfde kamp deelneemt, hebben de mogelijkheid om via de knop ‘Inschrijven met vriendjes’ een vriendje mee in te schrijven.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Eerst registreren[/cmsmasters_heading]

Vooraleer je online kan inschrijven, moet je je kind(eren) online registeren. Dat kan je op voorhand al doen op, zodat je vanaf 28 januari sneller een kamp kan boeken en betalen. Bij technische problemen met de registratie kan je contact opnemen met de helpdesk op tel. 016 27 22 20. Wie in 2014, 2015, 2016 of 2017 al online geboekt heeft, hoeft zich niet meer opnieuw te registreren.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Inschrijven aan het loket[/cmsmasters_heading]

Vanaf woensdag 31 januari kan je inschrijven aan het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven) voor de eventuele vrije plaatsen bij de sportkampen.

 

Deel dit bericht