Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]11017|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/815A8944_1544_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

De stad Leuven huldigt elk jaar haar kampioenen. Maar ook de sportclubs die minder competitief ingesteld zijn, zijn winnaars. Tofsport zet hen daarom graag in de bloemetjes tijdens de Kampioenenviering op 2 maart 2018 in de Stadsschouwburg. Leden, vrijwilligers, sympathisanten,… kunnen vanaf nu een club nomineren. De winnaar mag zich een jaar lang de “Tofste Sportclub van Leuven” noemen!

Net zoals de voorbije jaren gaan stad Leuven en Tofsport op zoek naar de “Tofste Sportclub van Leuven”. Deze club wordt genomineerd voor zijn sociaal engagement, niet omwille van zijn kampioenen, maar voor net dat extraatje meer. De club hoeft hier als club zelf dus niets voor te doen, alleen maar ervoor zorgen dat ze naast de sport ook mooi presteert.

Leden, vrijwilligers, sympathisanten, … kunnen heel eenvoudig een club nomineren. Vul het online invulformulier in of stuur een mailtje naar buurtsport@leuven.be waarin je verduidelijkt waarom de sportclub het verdient om de “Tofste Sportclub van Leuven” te worden. Dit kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld door hun sociale omkadering, omdat het hele gezin tegelijkertijd kan komen sporten, omdat het een kleurrijke club is, omdat er veel randactiviteiten georganiseerd worden…

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]11018|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/815A9055_1652_site-300×200.jpg|medium[/cmsmasters_image]Alle genomineerden worden voorgelegd aan een jury met oog voor sociale competenties. De winnende club ontvangt een VIP-uitnodiging voor 20 personen voor de Kampioenenviering en wordt er gehuldigd. Vorig jaar won RSC Heverlee. Welke club gaat dit jaar met titel aan de haal?

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Voorwaarden[/cmsmasters_heading]

  • De sportclub moet gelegen zijn op Leuvens grondgebied
  • De nominatie wordt gedaan door clubleden, vrijwilligers, ouders, sympathisanten, …
  • Inschrijven kan tot en met 9/02/2018

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiVju4_577a87WxyF3qGPjWXlNnn0cOJuZunylYO-0fNl0Ag/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Breng jouw stem uit[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht