Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Komend jaar organiseert Tofsport opnieuw de bekende Tofsportkampen in samenwerking met de Leuvense sportclubs. Elk jaar opnieuw trachten we het reeds zeer ruime aanbod nog uitgebreider en aantrekkelijker te maken. Haal de nieuwe Tofsportkampenbrochure in huis en bekijk nu al welke kampen er allemaal op het menu staan!

In 2018 zijn er in totaal maar liefst 145 kampen om uit te kiezen, die plaats bieden aan bijna 5000 deelnemers. Er vinden 30 kampen plaats in de paasvakantie en 115 in de zomervakantie. Nieuwigheden in 2018 zijn de kampen klimmen, kajakken, cheerleading en G-dans.[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]11024|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/Tofsportkampengids_2018_site-300×210.jpg|medium[/cmsmasters_image]

Wil je het aanbod bekijken? De nieuwe Tofsportkampenbrochure is nu beschikbaar! Je kan de brochure afhalen in het stadskantoor of in het Tofsportloket. Wil je de brochure graag thuis ontvangen? Stuur dan een mailtje naar tofsport@leuven.be en wij sturen je een exemplaar op. Binnenkort is het volledige programma ook beschikbaar op onze website.

De online inschrijvingen gaan van start op zondag 28 januari om 9.00 uur.

Deel dit bericht