Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]11012|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/DSC_0618-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

We zetten het nieuwe jaar in Leuven sportief in met drie topsportevents! Op 4 en 10 januari werken de Red Wolves twee WK-kwalificatiewedstrijden af in Sportoase Philipssite, tussendoor zakt de wereldtop uit het veldrijden af naar Kazerne De Hemptinne voor de jaarlijkse cyclocross. En jij kan er gratis bij zijn! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de 25 duotickets!

Op woensdag 4 januari ontvangt onze nationale mannenhandbalploeg Griekenland in de kwalificatiecampagne voor het WK 2019. Na een gelijkspel en een nederlaag in de eerste twee matchen moeten de Red Wolves absoluut winnen om hun kansen op een WK-ticket gaaf te houden. Kom samen met ons een heksenketel maken van Sportoase en schreeuw de Wolves naar de eindoverwinning!

Een week later komt Turkije op bezoek. In Turkije eindigde de match op 27-27. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dus hopen we dat onze supporters het verschil kunnen maken! Trommel vrienden en familie op en kom onze gasten een hart onder de riem steken!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpFwiZIE4UJ_G_x3sDLwZGwgiDocolfR2W7mHCD6bjCUGQTA/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]WIN gratis duoticket voor België-Griekenland[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyyY-bmikd1R_IBqmI0xGylDorQZff4cUrjrB8gedpNAT_VQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]WIN gratis duoticket voor België-Turkije[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Soudal Cyclocross[/cmsmasters_heading]

Traditiegetrouw passeert tijdens het eerste weekend van januari de Soudal Cyclocross in Leuven. Zondag 7 januari geven toppers als Wout van Aert en Mathieu van der Poel het beste van zichzelf op de terreinen van Kazerne De Hemptinne in Heverlee. Maar ook de nieuwelingen, junioren, beloften en elite dames komen in actie. Een ganse dag vol spanning verzekerd!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeO6xHSHG3zftoaliQZB4ODGXWWF6TPTtIQ2MI9N_xr_BNzdg/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Win gratis duoticket voor Soudal Cyclocross Leuven[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht