Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10946|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/DSC_6846_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Van 20 tot en met 26 november organiseerde Tofsport de jaarlijkse Zwembaddagen. Traditiegetrouw kunnen kinderen tot 12 jaar hun tekenkunsten bovenhalen voor de bijhorende tekenwedstrijd. In totaal werden 545 tekeningen ingediend. Zondag 3 december werden 12 gelukkige winnaars beloond met een mooie prijs.

Om onze zwembadbezoekers te bedanken en onze zwembaden in de kijker te zetten organiseert Tofsport elk jaar in november de Zwembaddagen. Een hele week lang kan jong en oud gratis genieten van verschillende zwemactiviteiten. Kinderen tot 12 jaar kunnen ieder jaar ook een kleurplaat van de Zwembaddagen vragen en inkleuren zoals ze zelf willen.

De kinderen worden opgedeeld in vier leeftijdscategorieën: 0-3, 4-6, 7-9 en 10-12 jaar. Uit iedere groep werd één winnaar getrokken per zwembad. Uit de twee leeftijdscategorieën waarvoor het meeste tekeningen werden ingediend, werden twee extra winnaars getrokken.

Schepen van sport Erik Vanderheiden was opgetogen met het aantal ingediende tekeningen en fier op de resultaten. Met een grote glimlach maakte hij de winnaars blij met een opblaasbare krokodil voor in het zwembad. Daarnaast kregen de twee kleine kunstenaars die de tekening het mooist inkleurden een gratis jaarabonnement! Veel plezier ermee!

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10945|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/DSC_6830_site-580×360.jpg|project-thumb[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht