Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10933|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/Junior_Bears_on_Wheels.jpg|full[/cmsmasters_image]

G-sporters zijn sporters met een handicap die dagelijks vol overgave sporten en bewegen, maar vaak met te weinig middelen… en te weinig aandacht. G-sport Vlaanderen zoekt daarom supporters en sponsors om hen volop van hun sport te laten genieten. Word jij vandaag ook nog een supporter voor G-sport? De Leuvense clubs Junior Bears on Wheels en Centrum voor Aangepast Sporten vzw rekenen er alvast op!

Om G-sportclubs ondersteuning te bieden bij de uitbreiding of opstart van de clubwerking, lanceerde G-sport Vlaanderen een nieuwe campagne om financiële middelen én aandacht te krijgen voor deze sportclubs. Clubs die op zoek zijn naar nieuw sportmateriaal konden een project indienen waarvoor zij steun kunnen gebruiken. Vervolgens moet de club zoveel mogelijk supporters én financiële middelen ronselen. Vanaf 200 supporters wordt het ingezamelde geld verdubbeld en wordt 1 euro dus 2 euro. De drie clubs met de meeste geregistreerde supporters krijgen een waardebon om sportmateriaal mee te kopen.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Steun de Leuvense G-sportclubs[/cmsmasters_heading]

Junior Bears on Wheels (JBOW) is de jeugdafdeling van het rolstoelbasket bij Leuven Bears en heeft nieuwe rolstoelen nodig. Op dit moment zijn er 16 jongeren tussen 7 en 14 jaar oud met een fysieke beperking, zowel meisjes als jongens. Zij maken momenteel gebruik van rolstoelen die dringend aan vervanging toe zijn omdat ze te klein worden voor de jeugdploegen. De te kleine rolstoelen worden doorgegeven aan nieuwe spelertjes.

[cmsmasters_image align=”left” animation_delay=”0″]10935|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/12/CASvzw-300×198.png|medium[/cmsmasters_image]

Centrum Aangepast Sporten vzw (CAS vzw) heeft een uitgebreid, divers en laagdrempelig aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen die aan sport willen doen in de regio Leuven. Elke sporter kan bij CAS vzw kiezen voor een activiteit op maat die past bij de eigen mogelijkheden en interesses. Dit gaat van rolstoelbasketbal over VE-voetbal tot aangepaste conditietraining. Om er voor te zorgen dat meer dan 150 sporters kwalitatief kunnen genieten van het badmintonnen, zwemmen, voetballen en nog veel meer, zijn ze op zoek naar allerhande sportmateriaal.

Wil je er mee voor zorgen dat de G-sporters van deze projecten alle kansen krijgen om optimaal te sporten? Help de organisaties dan in hun zoektocht naar de nodige middelen en supporters. Supporter worden kost niets en duurt slechts twee minuten.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.supportersvoorgsporters.be/projecten” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Wordt supporter of doe een gift[/cmsmasters_button]

 

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]G-sport Vlaanderen[/cmsmasters_heading]

G-sport Vlaanderen vzw is hét aanspreekpunt omtrent G-sport en fungeert als kenniscentrum voor iedereen met interesse in G-sport. Samen met jou zorgen zij ervoor dat meer mensen met een handicap sporten of bewegen. Door samenwerking binnen en buiten de G-sportsector ziet G-sport Vlaanderen erop toe dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan. Ze gaat geen taboes uit de weg en zet G-sport op het menu van zoveel mogelijk Vlamingen, mét of zonder handicap!

Daarnaast verzamelt G-sport Vlaanderen middelen om meer mensen te ondersteunen bij hun zoektocht naar aangepaste sportmaterialen.

Deel dit bericht