Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9259|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/DSC_0468_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

In september 2018 opent het nieuwe zwembadcomplex in Wilsele haar deuren. Dat betekent ook dat de deuren van het huidige zwembad in Wilsele voorgoed dichtgaan. Tofsport gaat nu op zoek naar leuke herinneringen, foto’s, anekdotes, … over het huidige zwembad. Kan jij ons helpen?

Vorige week lanceerden we al de oproep aan onze Leuvense sportclubs om te starten met het archiveren van sporterfgoed. Omdat het huidige zwembad in Wilsele binnen 10 maanden afgebroken wordt, breiden we onze oproep graag uit.

Meer dan 20 jaar lang konden scholen, sportverenigingen, particulieren lustig gebruik maken van het zwembad in Wilsele. Met de komst van de nieuwe Sportoase zal het huidige zwembad tegen de vlakte gaan. Om dit niet zomaar te laten passeren, willen we een verzameling maken van leuke verhalen, foto’s, affiches van evenementen die er plaatsvonden, … Het kan werkelijk vanalles zijn!

Om zoveel mogelijk zaken te verzamelen hopen we op jouw medewerking te kunnen rekenen. Heb je thuis iets interessants liggen of wil je een anekdote met ons delen? Surf naar het Tofsportforum en post er jouw input. Stad Leuven, Erfgoedcel Leuven en Tofsport zijn je zeer dankbaar. In de groep ‘Recreanten’ kan je alles eenvoudig posten.

[cmsmasters_button button_link=”https://forum.tofsport.be/forums/topic/deel-herinneringen-fotos-en-andere-leuke-zaken-van-het-zwembad-in-wilsele/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Neem deel op het Tofsportforum[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/2017/11/10/leuvense-sportclubs-verzamel-geschiedenis/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Oproep sportclubs[/cmsmasters_button]

 

 

Deel dit bericht