Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Wil je komend jaar iets bijleren over sporttraining, sportprestaties, didactische principes, fitheid, (jeugd)sportbeleid of het beheer van sportinfrastructuur? Wil je extra competenties verwerven als trainer of sportbegeleider? Bekijk nu het aanbod van de Vlaamse Trainersschool voor 2018 en maak je keuze.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10817|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/11/Sportkaderopleidingen_2018-300×212.jpg|medium[/cmsmasters_image]De Vlaamse Trainersschool is het enige officiële erkenningsorgaan voor sportkaderopleidingen in Vlaanderen en organiseert een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden: opleidingen voor trainers (sporttakgerichte opleidingen), opleidingen voor redders (beroepsgerichte opleidingen), opleidingen voor specifieke doelgroepen (begeleiders van G-sporters of sportende senioren), opleidingen voor het begeleiden van kinderen via breed motorische vaardigheden (Multimovebegeleider) en nog heel wat meer.

 

In 2018 staan er in en rond Leuven weer heel wat opleidingen op het menu. Van aikido tot zwemmen, er is een ruim aanbod aan nieuwe sportkaderopleidingen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de cursussen die in en rond leuven plaatsvinden.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/11/Sportkaderopleidingen_leuven.pdf” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Opleidingen in en rond Leuven[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://www.sport.vlaanderen/vts” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Meer info en inschrijvingen[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]VTS lanceert eigen app[/cmsmasters_heading]

De Vlaamse Trainersschool lanceert eveneens een eigen Vlaamse Trainersschool-app. De reeds bestaande SportDB-app werd opgesplitst in twee splinternieuwe apps: de Sport Vlaanderen-app en de Vlaamse Trainersschool-app. Voor de eerste hoef je alleen de SportDB-app van een update te voorzien.

Met de nieuwe VTS-app kan je nog makkelijker inschrijven voor een opleiding of bijscholing van VTS. Je kan je eigen diploma’s en attesten raadplegen en cursusverantwoordelijken en docenten krijgen extra mogelijkheden. Zo stelt de app een scanfunctie ter beschikking van docenten waarmee zij de aanwezige cursisten op bijscholingen of tijdens (her)examens van opleidingen eenvoudig en snel kunnen registreren. Je kan de VTS-app zowel voor Android als iOS downloaden in de app-store.

[cmsmasters_button button_link=”https://itunes.apple.com/app/id1288598483″ button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Download VTS-app voor Apple[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_button button_link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=be.bloso.vts” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Download VTS-app voor Android[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht