Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9989|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1520_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Op zondag 29 oktober spelen de Red Wolves hun eerste thuiswedstrijd van de nieuwe WK-kwalificatiecampagne. In Sportoase Philipssite ontvangt onze nationale mannenhandbalploeg de buren uit Nederland. En jij kan de wedstrijd gratis bijwonen dankzij Tofsport!

Na de wat tegengevallen EK-kwalificatiecampagne starten de Red Wolves volgende week met een nieuw verhaal. De WK-campagne van onze jongens start in Turkije. Enkele dagen later komt Nederland op bezoek in Leuven voor een onvervalste Derby der Lage Landen. Wij schenken drie duotickets weg om deze topwedstrijd gratis bij te wonen. Klik op onderstaande link, geef een juist antwoord op de prijsvraag en misschien word jij één van de gelukkige winnaars.

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvt2jNTvYUC8-jp8GbHbPLSgVCfmi620EA81wb1yJ_MVO7NA/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Win 3 gratis duotickets[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht