Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10691|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/10/Kijkruimte_KesselLo_2-1024×577.jpg|large[/cmsmasters_image]

Wachtende ouders, grootouders, begeleiders en andere bezoekers van het sportcomplex in Kessel-Lo: goed nieuws! De cafetaria wordt vanaf vandaag, woensdag 7 oktober, opnieuw opengesteld als kijk- en wachtruimte.

Na enkele maanden gesloten te zijn, is de cafetaria opnieuw gedeeltelijk geopend. Je kan er nog niets drinken, maar wel overdekt en verwarmd wachten op je (klein)kinderen, vrienden, ouders, … tijdens hun sportactiviteit. Vanuit deze ruimte kan je ook de activiteiten in het instructiebad en in de sporthal bekijken. Onderaan dit bericht vind je de openingsuren van de kijkruimte.

Gelieve je afval steeds in de containers te werpen, de stoelen netjes terug te plaatsen en de ruimte ordelijk achter te laten. Zo kunnen ook de bezoekers die na jou komen gebruikmaken van een propere wachtruimte. Alcoholische dranken zijn niet toegelaten!

Binnenkort kan u tijdens het wachten opnieuw genieten van een warme koffie of een frisse pint. Momenteel loopt de procedure om de cafetariaruimte in concessie te geven en een andere uitbater te vinden. Deze uitbating zou ten vroegste van start gaan begin januari 2018.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Openingsuren kijkruimte[/cmsmasters_heading]

  • Maandag: 17.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag: 15.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 13.30 – 21.00 uur
  • Donderdag: 15.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag: 15.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 08.30 – 12.30 uur

OPGELET! Tijdens de schoolvakanties is de kijkruimte altijd open vanaf 13.30 uur.

Deel dit bericht