Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober kunnen kinderen tussen 3 en 8 jaar gratis deelnemen aan een namiddag vol bewegingsactiviteiten. Die worden georganiseerd in het kader van een opleiding voor toekomstige Multimovebegeleiders van de Vlaamse Trainersschool.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10622|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/09/Multimove-300×194.jpg|medium[/cmsmasters_image]

In het weekend van 7 en 8 oktober zullen heel wat sportfanaten de opleiding Multimovebegeleider volgen. Zij krijgen niet alleen theorielessen, maar moeten ook de praktijk oefenen. Om praktijkgericht te kunnen werken, zijn we dus op zoek naar kinderen die hier gratis aan willen deelnemen en zo de trainers helpen bij het afwerken van hun opleiding.

Kinderen in Vlaanderen bewegen te weinig en kampen niet alleen vaak met overgewicht, maar lopen ook een motorische achterstand op. “Multimove voor kinderen” stimuleert de ontwikkeling van de basismotoriek op een verantwoorde en onderbouwde manier. Het concept staat los van een specifieke sporttak en is gebaseerd op oefenstof binnen 12 bewegingsvaardigheden. Wil je graag meer weten over Multimove voor kinderen? Check it out!

Wie: Kinderen tussen 3 en 8 jaar

Waar: Sporthal Wilsele centrum (Aarschotsesteenweg 163, 3012 Wilsele)

Wanneer: Zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 13.00 tot 15.00 uur

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Interesse?[/cmsmasters_heading]

Omwille van organisatorische redenen en in functie van de verzekering vragen we de komst van uw kind (voor 1 of 2 momenten) en het geboortejaar van uw kind door te geven via tofsport@leuven.be voor maandag 4 oktober.
Breng zelf een drankje en een tussendoortje voor uw kind mee.

Deel dit bericht