Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10547|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/09/21706281_1898506986833345_1945475060_o-1024×768.jpg|large[/cmsmasters_image]

Afgelopen zondag vormde de Vaart in Wijgmaal het strijdtoneel voor de Vaartchallenge. Onder een stralende zon haalden 74 teams alles uit de kast tijdens de verschillende proeven en op het water. Het plezier spatte er vanaf, zowel bij de deelnemende ploegen als bij de organisatie.

De deelnemende teams werden onderverdeeld in 3 verschillende categorieën: dames, heren en gemengd. Families en gezinnen bewezen hun nauwe band, vrienden demonstreerden waarom ze zich zo noemen en collega’s toonden dat ze niet alleen op de werkvloer een hecht team vormen.

Tussen 9.00 en 16.00 uur verschenen 74 teams aan de start. Na de startproef op één van de verschillende springkastelen namen de teams plaats in hun raft om het snelheidstraject op het water af te leggen. De ene ploeg legde het tempo hoog, de andere nam wat meer tijd om te genieten van de beleving. Eén ding hadden alle teams wel gemeen: allen amuseerden ze zich kostelijk.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Uitslagen[/cmsmasters_heading]

Nadat alle teams met een grote glimlach de finish passeerden was het tijd voor schepen van Sport Erik Vanderheiden -zelf ook deelnemer- om de prijzen uit te delen. Bij de vrouwen was de strijd om de eerste plaats bijzonder spannend. De Toro’s eindigden met een tijd van 38 minuten en 24 seconden op het hoogste schavot en lieten De Dolfijnen (39:08) en de Meiden van toen (43:45) achter zich.

Bij de heren was het verschil tussen de nummer 1 en 2 iets minder groot. De Nightrunners lieten een scherpe tijd van 30 minuten en 40 seconden noterenen mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. De Ipaddelaars (32:50) en de Zelf roei nie taxi 1 (34:26) vervolledigden het podium.

De beste tijd van de dag werd neergezet in de categorie gemengd. Hashtagnegenduust boot 1 klokte af op 30 minuten en 16 seconden, een heel mooi resultaat. De Kippenballekes (32:46) en Oranje Boven (34:14) legden hen het vuur aan de schenen, maar kwamen toch wat te kort om hen echt te bedreigen in het eindklassement.

Net als de voorbije jaren werd ook dit jaar een extra-sportieve prijs uitgereikt: de prijs voor het meest origineel verklede team. De ploeg dat met die eer ging lopen was Little Mad Hatter and his mighty guards, returning to drink some tea.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.facebook.com/pg/Tofsport.be/photos/?tab=album&album_id=1598211120217802″ button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Bekijk alle ploegfoto’s[/cmsmasters_button]

 

[cmsmasters_button button_link=”https://www.facebook.com/pg/Tofsport.be/photos/?tab=album&album_id=1604623076243273″ button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Bekijk alle sfeerfoto’s[/cmsmasters_button]

 

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/09/DAMES-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag Dames[/cmsmasters_button]

 

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/09/HEREN-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag heren[/cmsmasters_button]

 

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/09/GEMENGD-UITSLAG.pdf” button_target=”self” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-file-pdf” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Uitslag Gemengd[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht