Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Van 13 tot 16 september strandt de nationale en internationale top uit het dames- en herenbadminton in Leuven voor de Yonex Belgian International. Vier dagen lang wordt Sportoase het decor voor dit gerenommeerd tornooi. En jij kan er vier dagen gratis bij zijn!

Het is weer tijd om gratis tickets weg te geven. Wil jij graag eens topbadmintonners van over de hele wereld aan het werk zien, zowel dames als heren, zowel enkel- als dubbelspel? Doe mee aan onze wedstrijd en misschien mag jij wel samen met een vriend vier dagen gratis genieten van dit fantastische event!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgXUUQGqKdkrEjoWCFlv9CrMahn3pZJ1LAU7IunKHn7W_n7Q/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]WIN 5 duotickets[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10477|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/08/ybi17_slider-e1503907961286.jpg|full[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht