Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10492|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/08/Night-Run.jpg|full[/cmsmasters_image]

De Tofsportnacht 2017 was een editie om de vingers bij af te likken. Op de Oude Markt gaven jeugd, dames en heren het beste van zichzelf tijdens het polsstokgala en bezorgden zij de talrijk aanwezige supporters een fantastisch kijkstuk. ’s Avonds verschenen maar liefst 3000 lopers aan de start van de Leuven Night Run en de Family Run. Herbeleef deze schitterende sportavond dankzij onze aftermovie.

De Tofsportnacht zit er weer op en we kunnen terugblikken op een zeer geslaagde editie. Voor de tweede keer werd de Leuven Night Run georganiseerd. Een groot succes, want er schreven dubbel zoveel mensen zich in in vergelijking met vorig jaar. 3000 lopers doorkruisten 27 parken en gebouwen en leerden de stad zo op een andere manier kennen. Bekijk de foto’s van de Family en Leuven Night Run.

Ook het polsstokgala genoot veel belangstelling. In de namiddag opende de jeugd de festiviteiten, de dames leidden de avond in en de heren zorgden voor een mooie afsluiter. Ben Broeders mocht de herencompetitie voor het tweede jaar op rij achter zijn naam schrijven. Bekijk de foto’s van het polsstokgala.

Herbeleef de Tofsportnacht nog eens helemaal:

Deel dit bericht