Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Nu het nieuwe sportseizoen stilaan terug op volle toeren begint te draaien, is het tijd voor een nieuwe Sportgids die je wegwijs maakt voor het seizoen 2017-2018. Je kan de Sportgids afhalen in onze sportaccommodaties of in het Tofsportloket, of je kan hem downloaden op onze website. Haal hem meteen in huis!

Een nieuw sportseizoen brengt altijd enkele wijzigingen met zich mee. Er verdwijnen en ontstaan nieuwe clubs, nieuwe sportaccommodaties, nieuwe sport- en speelterreinen, … . Met de nieuwe Sportgids 2017-2018 ben je up-to-date met alle belangrijkste sportinformatie.

Ben je op zoek naar de contactgegevens van een bepaalde sportclub of sportaccommodatie? Wil je graag de openingsuren en tarieven van onze stedelijke zwembaden kennen? Of wil je een terrein reserveren om samen met je vrienden te gaan sporten? Al deze informatie vind je eenvoudig terug in de Sportgids.

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/sportverenigingen/sportclubs/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Download de sportgids[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht