Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10421|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/08/Korfbal-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Ook deze zomer zijn de Tofsportkampen weer erg in trek. Maar liefst 3275 kleine sporters schreven zich in voor een van onze kampen. Zo namen er afgelopen week 35 kinderen tussen 6 en 12 jaar deel aan het korfbalkamp van KC Leuven en leerden zij deze fantastische sport beter kennen.

Deelnemen aan onze Tofsportkampen kan om verschillende redenen: voor het plezier, omdat een vriend aan het kamp deelneemt, omdat je de sport reeds beoefent, omdat je de sport (beter) wil leren kennen, … Want Tofsport¬†organiseert niet alleen kampen die de populaire sporten aanbieden, ook minder alledaagse sporten komen ruim aan bod. Denk maar aan korfbal, frisbee en rugby.

In twee laatste weken van de zomervakantie staan er nog 39 Tofsportkampen op het menu. Inschrijven voor een van deze kampen kan nog steeds. Niet online, maar wel ter plaatse. Bekijk online welke kampen nog niet volzet zijn en kies jouw favoriet eruit. Op de eerste dag van het kamp kan je je ter plaatse nog inschrijven bij de lesgevers. Zorg er wel voor dat je gepast geld meeneemt!

Deel dit bericht