Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10164|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/DSC_1922_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Komende zaterdag, 12 augustus, organiseert de Koninklijke Stoempersclub Leuven de eerste editie van de cyclotour Grote Prijs Poeske Scherens. Trek je wieleroutfit aan, schrijf je in voor de 75 of 125 km en geniet onderweg van de mooie Leuvense omgeving.

Op zondag 20 augustus staat de jaarlijkse GP Poeske Scherens, een echte Leuvense klassieker, op het programma en kan je de profs nog eens van dichtbij live aan het werk zien. De renners vertrekken op de Grote Markt en finishen op de Bondgenotenlaan. Net zoals de voorbije jaren zullen heel wat grote namen aan de start staan. Maar wil je zelf ook nog eens de benen testen op een mooi uitgestippeld parcours? Kom dan nu zaterdag naar de sporthal in Heverlee want voor het eerst kan je als wielertoerist je eigen GP fietsen.

Inschrijven gebeurt de dag zelf. Tussen 8.00 en 11.00 uur kan je inschrijven voor de 75 km, voor de 125 km worden de inschrijvingen om 10.00 uur afgesloten. Als je lid bent van Cycling Vlaanderen of de Vlaamse Wielrennersbond betaal je 5 euro om deel te nemen, als niet-lid betaal je 7 euro. De organisatie voorziet een uitgebreide bevoorrading, technische bijstand, mogelijkheid tot douchen, bewaakte fietsenstalling en nog veel meer.

[cmsmasters_button button_link=”https://ks-leuven.be/poeske%20scherens%20classic-2.html” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Meer informatie[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht