Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Enkele maanden geleden lanceerden stad Leuven en Tofsport de projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’. Met deze oproep gingen we op zoek naar nieuwe initiatieven die sport en technologie combineren en meer mensen aan het bewegen zetten. De 12 ingezonden projecten werden beoordeeld door een vakjury en ook jij kon je stem laten gelden tijdens de publieke stemronde. Op 26 augustus kan je kennismaken met de winnende projecten en ontdekken hoe we Leuven nog sportiever maken.

Ben jij ook zo benieuwd welke nieuwe sportinitiatieven je binnenkort in de stad kan tegenkomen? Kom dan zeker langs op de Tofsportnacht, want tijdens het Polsstokgala zullen de zes winnende initiatieven aan u voorgesteld worden op de Oude Markt. De winnaars ontvangen elk een subsidiebedrag van maximaal 50.000 euro om hun project uit te werken. Daarbovenop krijgt elk project een testperiode van 3 tot 12 maanden in de openbare ruimte van de stad. Zo kan iedereen de nieuwe initiatieven ontdekken en zullen ze hopelijk meer mensen aan het bewegen krijgen.

Bekijk hier nog eens alle 12 projecten.

[cmsmasters_image align=”center” caption=”Een mooi voorbeeld van combinatie sport-technologie: een interactieve speelmuur” animation_delay=”0″]9368|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/id-3550_4505oeverwallaan-3303debf.jpg|full[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht