Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10152|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/2009_06_06_19_45_26Meeting_voor_Mon_02_Site-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Op zaterdag 19 augustus organiseert Daring Club Leuven Atletiek al voor de 15de keer de Meeting voor Mon. En jij kan er gratis bij zijn!

Van de 100m spurt tot hamerslingeren en van hoogspringen tot speerwerpen. De Meeting voor Mon is een absolute topmeeting met maar liefst 23 nummers op het programma en waar verschillende Belgische toppers in actie komen. Wil jij deze toppers graag eens live aan het werk zien? Neem deel aan onze wedstrijd, beantwoord de prijsvraag correct en misschien komt er wel een gratis duoticket jouw kant uit!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSlfpSSOiRFgcOQzPhADz5gS3KD3eT3s0R1gA2Ogelb9FPsQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]WIN 5 duotickets[/cmsmasters_button]

 

Mon Vanden Eynde is ontegensprekelijk de meest succesvolle trainer die DCLA, en eigenlijk de Belgische atletiek als geheel, ooit heeft gehad. Hij loodste topatleten als Gaston Roelants, André Dehertoghe en Ivo Van Damme naar meerdere Olympische medailles en Europese en wereldrecords. Met de Meeting voor Mon willen we deze grootheid van DCLA en de atletiek in onze herinnering houden op de manier die hij zelf het liefst had gewild: met een feest van de atletiek.

Deel dit bericht