Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10153|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/VaartchallengeSite-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Op 17 september vindt de 13de editie van onze eigenste Vaartchallenge plaats. Tofsport sponsort één team dat zich gratis mag inschrijven voor deze race op het water.

Fun en teambuilding: twee belangrijke pijlers van de Vaartchallenge! Leg met een team van 6 personen een traject in het water zo snel mogelijk af. Onderweg moet je verschillende water- en landproeven afleggen, die mee beslissend zijn voor het eindresultaat. Om dit alles tot een goed einde te brengen, is samenwerken zeer belangrijk. Lijkt deze uitdaging je op het lijf geschreven? Ga op zoek naar 5 teamgenoten, schrijf je in en smijt op 17 september alles in de strijd. Klik hier voor meer info.

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflSGYzHaXENt4vcNrToXea1AUdkf7540AMUbkgO96lMhG0iQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Win gratis deelname[/cmsmasters_button]

 

Deel dit bericht