Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” caption=”Walter was supporter van OHL in hart en nieren – Foto Vertommen” animation_delay=”0″]10378|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/08/Walter_Vuerstaek.jpg|full[/cmsmasters_image]

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Walter ‘Wappe’ Vuerstaek afgelopen nacht¬†onverwachts overleden is. Wappe zetelde in de Raad van Bestuur van de vzw Tofsport en was een fervent supporter van Oud-Heverlee Leuven.

Wappe vervoegde enkele jaren geleden de Raad van Bestuur en zette zich zo in voor de sport in Leuven. Als supporter van OHL was Wappe overal graag gezien en kon je hem vaak herkennen met zijn witte pruik. Ook voor OHL zette hij zich extra in en bleef het niet bij supporteren alleen. Supportersclub Leuven Centraal/Den Bakkaree mocht hem verschillende jaren voorzitter heten, een job die hem op het lijf geschreven was.

De vzw Tofsport en de gehele sportdienst betuigen hun medeleven aan de familie en wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Rust in vrede, Wappe!

Deel dit bericht